Zovem se BOBAN, imam 31 god. pokidao sam prednji ukrsteni ligament, i uradio rekonstrukciju ......
od rekonstrukcije je proslo 3 god i nikiako nisam zadovoljan. obisao sam i dobro upoznao sve poznatije doktore(ortopedske hirurge) u srbiji i dosao do zakljucka da niko nemoze da mi pomogne.
Diplomirani inzenjer masinstva sam po struci ali zbog svoje povrede dobro sam se edukovao (i mogu reci da se u koleno razumem odlicno), tako da mi netrebaju nikakvi zdravstveni saveti, jedino sto me interesuje su ortopedske ustanove i doktori u inostranstvu, kontakt telefoni, imena itd. npr. u italiji cuo sam da su tamo dobri a i relativno nije daleko. takodje me interesuje ako neko zna i kako se krecu cene specijalistickog pregleda, operacija itd.
HVALA UNAPRED
Ukrsteni ligamenti kolena, lecenje u inostranstvu
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
Re: Ukrsteni ligamenti kolena, lecenje u inostranstvu
ja sam cula da postoji odlicna bolnica za kolena u ljubljani u sloveniji...ne znam kako se zove i ne znam kontakt...samo znam grad i drzavu 

Re: Ukrsteni ligamenti kolena, lecenje u inostranstvu
Moj drug koji je profesionalni sportista(rukometaš) po preporuci ljudi iz kluba(RK Bosna-Sarajevo) je išao u Rijeku na neku privatnu kliniku gdje mu je operisano koljeno i on je zadovoljan, mogu ga pitati za neki kontakt telefon?!