Ukljestenje zivca u kicmenom kanalu!Molim za pomoc!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
faux
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 12, 2010 2:41 pm

Ukljestenje zivca u kicmenom kanalu!Molim za pomoc!

Post od faux »

Pisem Vam u nadi da cete uspeti da pomognete mojoj majci koja je obolela od u naslovu navedene stvari.Sve je pocelo u maju 2009. kada je pocela da oseca blago trnjenje noge,zatim sve jace bolove da bi joj doktori utvrdili ukljestenje kicmenog nerva.Za nepunih godinu dana od tada ona je podosta ogranicena;ne ume pravilno da hoda,savijanje nogu joj tesko pada,cucanje onemoguceno,ima problema sa praznjenjem besike,tesko joj padaju svi ti bolovi.Povrh toga ima 44kg na 159cm.Ja sam je odvela na aerobik koji radi 2-3x nedeljno,medjutim vecinu vezbi nije u stanju da odradi.Doktori joj preporucuju magnetnu rezon. ali ona se uzasava same pomisli na operaciju.Veoma je tvrdoglava i posto je navikla na rad tesko ovo podnosi,i ocekuje "cudo".Dosla je na neke ideje da ide kod ljudi koji "namestaju" te stvari,ima nekoliko ljudi za koje cak ni sama ne zna da li su provereni :roll: ,ali ne odustaje.Koliko je dobro ili opasno otici kod takvih ljudi,i kakva bi njoj postupno terapija zapravo trebala?Nadam se Vasem odgovoru,jer ona sasvim pogresno gleda na citavu stvar i volela bih da joj strucno lice objasni da se takve stvari ne lece tek tako.Hvala.
Odgovori