ugruvala sam se

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
lydia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 11:04 am

ugruvala sam se

Post od lydia »

Pre nedelju dana sam pala sa konja i docekala se prvo na ruku, pa sam zatim glavom dodirnula tlo.
Posto sam mogla da se pomeram posle toga, zakljucila sam da sam se samo ugruvala. Medjutim i posle nedelju dana deo izmedju lakta i ramena me jos uvek boli.
Prvih par dana sam imala bolove samo kada pomeram ruku, ali sada me boli stalno. Imam masnicu, ali ruka mi nije natekla. I mogu da je pomeram u, gotovo, svim pravcima.

Posto se do sada nikada nisam ugruvala ili polomila nesto, nemam iskustva koliko traje oporavak (okvirno) i da li bi mozda trebalo da posumnjam da mi je kost napukla?
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Bez rentgenskog snimka je tesko reci da li je kost napukla ili ne.
Sto se tice oporavka od nagnjecenja ili udarca, oporavak je dosta individualan i nekada moze da traje i do cetiri nedelje.
lydia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 11:04 am

Post od lydia »

Hvala puno!
Nema mi druge nego da sutra ipak idem kod lekara :)
Odgovori