Ovako, pre tacno mesec dana dok sam vozio biciklu osetio sam jak, oštar bol u predelu desnog kolena. To mi se i par meseci pre toga dogodilo. Taj bol je bio izuzetno oštar, i osećao se pri savkom savijanju noge. Javio sam se ortopedskom hirurgu u Hitnoj pomoći, i on me je pregledao i rekao da se javim fizijatru na Klinici za fizikalnu med. i reh.... Odmah sutradan sam se javio i doktorka na fizikalnoj me je pregledala i rekla da imam KREPITACIJE MEDIJALNIH LIGAMENTA, i objasnila da je to ustvari krckanje koje se izuzetno jako cuje i oseca pri savijanju noge.... Rekla mi je da dve nedelje idem na megnetoterapiju i elektroforezu-ili kako se već zove

kada sam zavrsio sa tim terapijama konstatovala je da nema poboljsanja i da moram da nastavim sa elektroforezom jos dve nedelje, a da umesto magnetoterapije idem na terapiju laserom.... Danas sam konacno zavrsio sa tim terapijama, javio se doktorki, i ona mi je rekla da se javim ortopedu.
Dakle, prošlo je mesec dana od kada sam vozio biciklju, i osetio jak bol, tih mesec dana konstantno sam isao na terapiju, i pored svega toga krckanje-odnosno krepitacije jos uvek postoje, ali je bol manji.....
Voleo bih ako bi neko mogao da mi pojasni njen izvestaj, kao i da da svoje misljenje u vezi mog problema....
Inace, imam 15god i ne bavim se aktivno ni jednim sportom
Unapred hvala
P.S. Prva slika je izvestaj doktorke, a druga uput ortopedu