Trnjenje desne sake kao posledica rada

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
malinar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2018 7:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Trnjenje desne sake kao posledica rada

Post od malinar »

Pozdrav...Naime,bavim se rezanjem voca ,s toga prilikom koriscenja makaza duze vremena dobio sam simptome trnjenja 3 i 4 prsta kao i blago trnjenje dlana...Nocu zna da mi utrni cela saka i da pomalo zaboli...I dalje nastavljam sa rezanjem pa me zanima da li ja mogu nesto da pogorsam ili je to samo preopterecenost...Inace radim masazu sake svaki dan
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Trnjenje desne sake kao posledica rada

Post od aaaca »

Свакако није проблем у шаци а то си вероватно осетио пошто масажа исте не помаже. Проблем је у зглобу шаке или у кичми - оном делу између плећки.
malinar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2018 7:36 pm

Post od malinar »

Vrlo moguce ispof leve plecke sam imao i daljr imsm kuglicu za koju mi fizioterap kaze da je nakupljanje kalcijumovih soli,razbijao je to ali nije uspeo...inace sam sportski tip sa izuzetno pravilnom kicmom pa bih taj deo odbacio....sada me i na levoj ruci kaziprst trne ali mojr misljenje je da je od velikih makaza
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

То нема везе са правилношћу кичме. Довољно је неколико дана руке држати испред себе да би се укљештило неко ребро на месту где се спаја са кичмом.
Odgovori