Triceps na desnoj ruci

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Donsaiko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 05, 2011 2:41 pm

Triceps na desnoj ruci

Post od Donsaiko »

imam problem vec nekoliko dana unazad sa navedenim tricepsom, igra od samog sebe, pocinje da me iritira... ako neko zna sta je u pitanju molim pomoc :cry:

neznam da li ima tema o vec pomenutom problemu, da sam nasao ne bih otvarao novu ali nemogu da izdrzim vise ovo igranje misica tako da nisam imao zivaca da trazim
Donsaiko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 05, 2011 2:41 pm

Re: Triceps na desnoj ruci

Post od Donsaiko »

koliko je ovaj foum aktivan sad tek vidim. moze covek da crkne nece niko da mu da odgovor, ovaj moj triceps ce da prestane da "stuca" al mene brinu drugi ljudi, koji imaju stvarno problem, odo ja sa ovg mrtvog foruma...bb :evil: :x
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Triceps na desnoj ruci

Post od tamaraft »

nikakav konkretan odgovor ne mozete ni ocekivati sa malo informacija koje ste napisai u prvom postu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori