Tetive na stopalu, ukrstenje.

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
mixey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 08, 2014 1:18 am

Tetive na stopalu, ukrstenje.

Post od mixey »

Pozdrav.
Imam jedno pitanje.
Igrao sam basket pre 3 meseca i prilikom doskoka nagazio sam jednom liku na nogu i izvrnuo zglob. Osetio sam jak bol, nisam mogao da stanem na stopalo, a sa strane, tacno na sredini stopala mi se pojavilo ispupcenje, kao loptica. Nisam isao kod ortopeda da mi ne bi stavili gips, tako da sam isao kod jednog momka koji zna da vraca te tetive na mesto, a i inace studira medicinu (apsolvent). Tretman uradjen, sve mi je to bilo u redu, samo sto otok nije spao do kraja oko zgloba a i ostalo mi je malo deformisano stopalo tu gde je bila ta "loptica", sad je kao kost... Da li stvari mogu da se zakomplikuju? Sta mogu da uradim da se to vrati kao sto je bilo?
Inace, pre 2 nedelje sam poceo da igram fudbal i bavim se sportom kao i ranije, ne smeta mi nista, samo sto osecam bol u tom delu stopala...
Hvala!
Odgovori