teniski lakat,kontuzija cele regije,upala misica i nerva,pon

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

teniski lakat,kontuzija cele regije,upala misica i nerva,pon

Post od Ivanna Kraljica »

Udarila sam odnosno zakacila rukom(levom,latom) na ulazna vrata kada sam izlazila u ponedeljak jutro i produzila u skolu.Posle skole sma otisla kod pedijatra prvo i ona je rekla da mi nije nista iako je ruka bila modra.To mej e bolelo i profesro fizickoj je opipao i rekao da se javim lekaru,aj sam juce otisla,pedajatar je rekla kao ma ne znam ne cini mi se da je nesto opasno,i posalje me kod decijeg hirurgga,koji je zavio ruku sa letvicom a nije ni pipnuo i rekao kontuzija.Jutros sam otisla kod jednog doktora u penziji,stariji covek,ortoped,primio me je i opipao rekao da imam teniski lakat,kontuziju,upalu misica i nerava,da mi je protok krvi poremecen zbog toga sto je zavijena u pogresnom polozaju,sada mi je zavio kako treba,valjda....e da li mi mozete reci nesto vise o tim bolestima......odnosno povredama,koliko se vremenski i kako lece posto od nasih lekara nazalost nista dobiti necu...

Hvala!
I.S.
Odgovori