Da li je suvise ozbiljno?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
cinderella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:07 pm

Da li je suvise ozbiljno?

Post od cinderella »

Imam 20 godina i osecam bol u levoj ruci koji nije konstantan, ali jako nervira. Ono sto me zabrinjava je to sto znam decka koji je imao bolove u ruci i ustanovljen mu je rak kostiju! Koji su tacni simptomi?Zanima me da li moja situacija moze biti ozbiljna i moze li taj bol biti prouzrokovan samo stresom pod kojim sam bila poslednjih mesec i po dana? Inace analize krvi sam radila pre mesec dana i jedino sto je bilo ispod normale su leukociti, malo ispod granice. Bila sam kod ortopeda koji mi je rekao da mazem Fastum gel, pijem bromazepam i rapten k, pa ako me ne prodje da se javim na kontrolu.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa cujte, u medicini vam niko ne moze nista garantovati, a i u zivotu je slicna situacija. Niste opisali kada Vas boli (neki pokret, u miru, polozaj, na promenu vremena...), kako vas boli, koliko je bol jak, kakvim se poslom bavite...zatim trebalo bi uraditi standardne RTG snimke te ruke.
Stres i te kako moze da utiche na osecanje razlicitih bolova.
Sve najbolje.
Odgovori