stopalo-skocni zglob

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Lord_AX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2007 2:42 pm

stopalo-skocni zglob

Post od Lord_AX »

Pre dva dana ima sam utakmicu i uslovi za igru su bili jako loši. U jednom trenutku sam se okliznuo i stopalo me je jako zabolelo. U trenutku bol je bio jak, ali je vremenom slabio, čak sam to veče mogao da trčim, i pravim nagle pokrete.
Ali kako sam se hladio, bol je postajao sve jači...stavio sam hladne obloge i celu noć me je jako bolelo. Kad sam se probudio bol nije bio veliki ali je stopalo oteklo samo sa jedne strane. Vremenom bol je popuštao ali otok se širio po celom stopalu. I tako je prošla noć i ceo dan danas a sad me skoro ne boli(samo malo kad prste pomeram na gore) ali stopalo je još uvek mnogo otečeno. Inače mirovao sam dosta, sve vreme sam ležao sa povremenim stavljanjem obloga, jedino kretanje u toku dana mi je bilo do toaleta ili do druge sobe nekoliko puta...
Kada ce otok splasnuti?
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Trajanje otoka je individualno. Otok se najbrze povlaci kad se povredjeni zglob natera na prinudno mirovanje (npr. gips). Ovako, s obzirom da se ipak krecete, moze da se desi da otok potraje i par nedelja. Ipak ne bi bilo lose da se javite ortopedu ili fizijatru.
Odgovori