Imao sam saobracajnu nezgodu pri kojoj sam cimnuo vrat jako napred...Vrat me boli i taj bol se siri na ovaj prvi prsljen do tog vratnog dela kicme...
Zanima me sta znaci ova dijagnoza...Ne nosim kragnu,nista,a brinem se jer nocu ne mogu da spavam od bola.
Hvala unapred i molim za neki savet.
Sta znaci Dijagnoza SMCH
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Sta znaci Dijagnoza SMCH
Problem je sto postoje skracenice koje nisu nigde ozvanicene, a koriste se pa se desi da neki lekar napise skracenicu za koju pretpostavlja da je opste poznata, a nalaz stigne u ruke lekara koji nije "iz uzeg kruga" koji tu skracenicu koristi.
Ako ste bili na pregledu kod hirurga (a ne kod ortopeda), onda ova skracenica moze da znaci sine morbo chirurgico (bez hirurske bolesti). Medjutim, posto nisam sasvim siguran, najbolje bi bilo da proverite jos sa nekim. Ako niste bili kod ortopeda, a tegobe i dalje imate, ne bi bilo lose da se javite ortopedu.
Ako ste bili na pregledu kod hirurga (a ne kod ortopeda), onda ova skracenica moze da znaci sine morbo chirurgico (bez hirurske bolesti). Medjutim, posto nisam sasvim siguran, najbolje bi bilo da proverite jos sa nekim. Ako niste bili kod ortopeda, a tegobe i dalje imate, ne bi bilo lose da se javite ortopedu.