Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
IMAM 32 GOD ...UKOCIO SAM SE PRE 4 GODINE.....IMAM BOLOVE U DONJEM DELU KICME I BOL SE PROTEZE KROZ LEVU ILI DESNU NOGU I KROZ KUKOVE.....STALNO BOLI NEKADA SLABIJE A NEKADA JACE.NE ZNAM KOME DA SE OBRATIM...ISAO SAM KOD LJUDI KOJI NAMESTAJU KICME ALI NE VREDI,VRATI SE BOL.........NE PRIJA MI TRCANJE ,PLIVANJE I TESKI FIZICKI NAPORI....MOGU DA SETAM I SPAVAM NA TEPIHU JER MI KREVET NE PRIJA.........PROBAO SAM I KOSMODISK MA TO NISTA NE VREDI...PO SIMPTOMIMA TO JE KLASICNI ISIJAS........
Ako to traje duže vreme suludo je bilo šta raditi osim MR pregleda. Ako ste u blizini Novog Sada najbolje je da to uradite u VMR Centru Hajduk Veljkova 11 i tamo ces dobiti najpotpuniju dijagnozu u zemlji,ako pak bude dijagnostikovana DISKUS HERNIJA bolje što pr operisati ako je za operaciju. Srećno!!!!!!!!!
po svim simptomima meni to mirishe na lepu diskus herniju...treba samo da se utvrdi snimkom koliko je i gde prolaps pa da se sa neurohirurgom vidi shta se preporuchuje!
i kakvo te trchanje spopalo aman choveche?!
strogo mirovanje, zashtitni polozaji i lekici za opushtanje mishica, 2 mg dijazepama mmmmmmmmmm
ja evo 13ta nedelja mirujem i bice sve ok.....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
U VMR CENTRU se nalay dobije tek sutradan koliko ja znam jer prosle godine sam bio tamo, ali yato dobijete najpotpuniji nalaz koji nigdje drogdje ne mozete da dobijete. Pogledajte i nnjihon sajt i vidjecete cime raspolazu.
Prijatelju ja sam imao velikih problema sa kicmom i zato se trudim da sto je vise ljudi uputim na prave adrese jer najgore je lutati a ono boli pa boli i samo da ti kazem da se ne plasis operacije.