sta dalje
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 05, 2014 7:56 pm
sta dalje
Meni je pre 15 godina operisano koleno jer sam imao povredu,jer sam tada radio na gradjevinu i prilikom pokusaja da udjen u kanal da nastavim sa kopanjem ja savijem levo koleno u udarim od ivice betona i to je bolelo nisam sme u koleno da nimalko udarim jer bolelo mnogo i ja sam tu povredu vuko godinu ipo u posle toga sam isao na fizikalnu i kad su snimili koleno tada videlo se da je hrskavica otecena i casica je imala resice i na fizikalnoj sasm isao par dana i resio sam da idem na operaciju i posle toga nikad nisam imao nikakvu povredu samo mnene je bolelo kolenoi kad sam bio u pokretu posle operacije sa leve strane u donjem delu odakle pocinje miisic koji drzi casicu i to nisam mogao da hoda i to je samo po sebi prestalo i sada je od pre sest meseci poceli bolovi pomalo i pre tri meseca bio sam kod ortopeda i kaze dijagnozu gonarthrosis lat.sin i arthrosis patello-femoralis l.sin i idem na fizikalnu ali bolovi ne prestaju koleno si boli i sve teze hodam ortoped kaze mora operacija a na fizikalnoj jedna doktorka nevenka despotovic starija zena da tako kazem kaze sinko ne trci mecki pred ruku pa da li ima leka da se obnovi hrskavica ili nema i sta dalje jer mene koleno boli sa gornje strane i sa desne strane i nekako mogu da cucnem a da ustanem bogami tesko treba mi pomoc pa mene interesuje sta se desava dalje.?