slabost u kolenima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
MILANA82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 22, 2006 12:46 pm

slabost u kolenima

Post od MILANA82 »

U poslednjih par meseci,osetim slabost u kolenima i u desnoj ruci.Posle duzeg sedenja ili pri ulasku npr.u autobus kolena mi jednostavno klecnu i osetim kao da cu da padnem pa moram da provedem par trenutaka u čućećem polozaju i onda ustanem.Posao mi zahteva rad za racunarom,pa sam to povezivala s time ali kako se to oduzilo pocelo je da mi utice na psihofizicke sposobnosti i pocela je da me hvata panika pred polazak na bus,penjanje uz stepenice....Razmisljam o odlasku kod doktora,ali me strah posto sam podlozna hipohondriji i pesimizmu.Zanima me razlog klecanju i sta da poduzmem da to resim?
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

Na tvom mestu bih otisao kod lekara neurologa.Nezahvalno je bilo sta govoriti na slepo.Poslusaj i bez sekiracije idi kod lekara
Odgovori