Slabe kosti

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Human89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 14, 2008 1:44 pm

Slabe kosti

Post od Human89 »

Interesuje me sta da pijem (naravno nesto na prirodnoj bazi) za rast kostiju.Imam tanke i slabe kosti i izgledam kao da mi je 14 a ne 19 godina!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Da li ste se do sada javljali lekaru na pregled zbog toga? Ipak je svako od nas razlicit i "prica za sebe" pa ono sto zovemo "prosecne karakteristike" (ukljucujuci rast, tezinu i jos mnogo toga) cesto ne odgovara onima koji se nalaze blize jednom ili drugom kraju skale.
stankoni
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Zbog čega kosti mogu da budu slabe ?

Post od stankoni »

Kosti mogu biti slabe iz više razloga. Neki od razloga su genetska predispozicija kao i način ishrane ali i sportske aktivnosti. Bilo bi dobro da opišeš kakve kosti imaju tvoji roditelji, kako se hraniš, t.j. da li ima nešto što ne voliš da jedeš, odnosno da li izbegavaš neku hranu i da li se baviš sportom i koliko često?
ne znam za vas, ali ja sam se izlečio
Odgovori