Skolioza.pomoc?
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Skolioza.pomoc?
Da, zna,kompletno nestrucno i opsano po zdravlje bavljenje skoliozama.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 28, 2013 10:42 am
Postovana dorotea,ja sam doktorica opste medicine,radim u domu zdravlja u Novom Sadu.Moja cerka koja ima 15god je imala skoliozu od 40 stepeni i probali smo sve-vezbe, plivanje,nosila je mider itd. i nista nije dalo neke rezultate.Onda sam od mojih prijatelja i kolega cula za fizioterapeuta Bojana Lazica i njegov patent-delfin spravu i kao i svi drugi koji su se ovde javili i bili sumnjicavi,tako i ja nisam verovala u to,pogotovo zato sto sam u zvanicnoj medicini,ali sam zbog svog deteta otisla da vidim o cemu se radi.Bili smo u njegovoj ordinaciji u Beogradu i bila je guzva,vecinom su to deca u pubertetu ali ima i starijih,rade se grupne terapije koje traju 3-4sata,vecina skolioza koliko sam ja videla je od 40-100 stepeni. Moja cerka isla je na njegove terapije 3meseca i posle svake terapije videlo se znatno smanjenje skolioze da bi sad posle 3meseca bila potpuno ispravljena.Koliko god zvucalo nemoguce hiljade pacijenata je proslo njegove terapije i mnogima je pomogao.Savetujem svakome ko ima problem sa skoliozom a i svakome ko ne veruje u mogucnost lecenja da ode kod fizioterapeuta Bojana Lazica i vidi delfin spravu i zaista jedan radikalan,sveobuhvatan i sto je najbitnije delotvoran nacin pristupa skoliozi kao jednom veoma prosirenom zdravstvenom problemu 21.veka. Pozdrav svima.dorotea dada napisao:Da li neko zna nesto vise o Bojanu Lazicu i delfin spravi za lecenje skolioze?
Mislim da je ovakvo reklamiranje i sakrivanje iza izmisljenih nick-ova krajnje jadno!
Nijedan lekar koji ima diplomu medicinskog fakulteta svoje dete ne bi odveo na nesto sto ozbiljno moze da mu povredi dete.Prema tome g-din Bojane Lazicu smanjite dozivljaj i prihvatite cinjenicu da vas izum nema nikakvu upotrebnu vrednost jer ne nudi trajno vec samo kratko i opasno nazovi resenje.
Nijedan lekar koji ima diplomu medicinskog fakulteta svoje dete ne bi odveo na nesto sto ozbiljno moze da mu povredi dete.Prema tome g-din Bojane Lazicu smanjite dozivljaj i prihvatite cinjenicu da vas izum nema nikakvu upotrebnu vrednost jer ne nudi trajno vec samo kratko i opasno nazovi resenje.
Mislim da doticni gospodin koji se lazno predstavlja kao terapeut,nije uopste kompetentan da prica o bilo cijim i bilo kakvim metodama lecenja jer je neupucen i nepismen.I kao i uvek u svetu medicine kad god se otkrije nesto novo i radikalno nailazi se na otpor i nepoverenje da bi se na kraju to priznalo kao zvanicna metoda lecenja.Pitajte profesora Branislava Bobica koji je sef katedre za medicinsku rehabilitaciju koje su opcije lecenja skolioze.On je inace moj licni prijatelj i koji vam moze potvrditi moje zvanje doktora.terapeut napisao:Mislim da je ovakvo reklamiranje i sakrivanje iza izmisljenih nick-ova krajnje jadno!
Pretpostavljam da nemate decu jer da imate znali biste da bi svaki pravi roditelj ucinio sve na ovom svetu za zdravlje svoga deteta i nijedan pametan i normalan covek ne bi tek tako pustio dete da ide na takav hirurski zahvat gde bi mu uz citavu kicmu prisrafili titanijumsku sipku i ucinili ga invalidom sto ja naravno nisam htela da dozvolim da se dogodi mom detetu.Meni je gospodin Lazic pomogao da spasim dete od jedne jako teske i opasne operacije i uspeo da resi problem na neinvazivan nacin.Ja sam presrecna kao majka sto je mom detetu danas kicma prava i sto postoji jedan nacin lecenja koji nije hirurski a daje brze i radikalne rezultate.I zamolila bih vas da ne komentarisete nicije metode lecenja ukoliko ih niste licno proverili jer pricati o necemu u sta niste upuceni govori o vasem primitivizmu i neznanju.