Sindrom karpalnog kanala

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
medomali13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 02, 2010 1:00 am

Sindrom karpalnog kanala

Post od medomali13 »

Karpalni kanal. Dijagnositciran mi je sindrom karpalnog kanala, i u 2mj ove god sam ga operirala,postoperativno razdoblje je proslo ok i sve u najboljem redu dok u 6mj ove god nisu poceli opet bolovi ali samo bolovi bez trnjenja u predjelu zapesca, operiranog dijela, palca i bol se siri prema laktu. Isla sam na fizikalnu terapiju, prosla 3 ciklusa po 10 vjezbi stanje se poslije toga malo popravilo,sad u nazad dva tjetna bol se ponovo pojavila i neznam sto sada isla sam doktori na kontrolu kirurgu koji me je operirao on neznam sto bi i kako mi pomogao, propisao mi je analgetike i to nikakve odredene nego da si kupim u ljekarni,koristim i mast protiv bolova.Sto je Vas savjet jer neznam kamo bi se obratila i kako dalje. Hvala!
Odgovori