kako napredujete sa potragom za nekim dobrim fizioterapeutom?
ja nadjoh ponekog al niko mi ne resava problem kostiju glave, a to postaje sve ociglednije, posebno u izrazu ociju i na vilici.
rekli su mi jos da mi se kicma uvrce oko svoje ose i da to vremenom moze da vodi ozbiljnijem oboljenju kostiju.
ima li neko sa slicnim problemom?
i dalje se ne dam lekovima, vezbe donekle pomazu, samo mi jos fali dobar lekar
molim za savet gde bi u Beogradu mogla da nadem terapeuta koji se bavi pomenutom osteopatijom/ cranio-sakralnom terapijom.
ili bar neko ko bi priblizno mogao da resi ovako nesto
da li je to samo spondiloza?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 10, 2006 5:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ja sam imao problem prosle jeseni.Cela desna strana mi je trnila.Osecao sam zmarce na licu a ruka i noga su mi bile malaksale.Obisao sam lekare i dobio dijagnozu da mi nije nista.Na kraju sam posetio coveka u okolini Knjazevca koji mi je izmasirao vrat,rekao da imam spondilozu i poslao kuci.To je bilo oko nove godine.Par dana nakon toga sve mi se regulisalo i nisam imao problema do skoro.Ovih dana se spremam opet da obidjem tog coveka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 14, 2008 5:44 pm
...
Otisao sam u bolnicu sa simptomom vrtoglavice. Na neurologiji su obavljeni svi dijagnosticki pregledi koji su bili cisti sem doplera krvnih sudova vrata. Pio sam KADIOPIRIN i CAVINTON. Mali boljitak. Medjutim, possle izvesnog vremena vrtoglavica se pojacala do te mere da nemogu ni da sedim ni da lezim. U kulminaciji vrtoglavice popio sam jedan DIJAZEPAM i vrtoglavica je 90% iscezla. Sada pijem TETRAZEPAM i boljemije. Posle njega popicu i kutiju DIJAZEPAMA.
U razgovoru sa neuropsihijatrom mi je receno da cista spondiloza nece da izazove vrtoglavicu, ali u kombinaciji sa nervnim rastrjstvom je moguce.
Zamolio bih Galapagosa da mi da kontakt masera iz okoline Knjazevca
U razgovoru sa neuropsihijatrom mi je receno da cista spondiloza nece da izazove vrtoglavicu, ali u kombinaciji sa nervnim rastrjstvom je moguce.
Zamolio bih Galapagosa da mi da kontakt masera iz okoline Knjazevca
Vidim da je tema od pre tri godine, ali mozda jos neko cita istu 
Ista stvar je kod mene bila, vrtoglavica, strah, preznojavanje, bolovi u glavi...
Izlecenje je bilo 100% posle samo 2 sata, a dijagnoza, da ne poverujete, CISTA U SINUSU!, Pa vi vidite sta cete
Auh bilo je uzasno, ali od kad sam operisao sinus, preporodio sam se (1998) i nisam vise nijedanput osetio iste simptome...
Pozdrav, nadam se da ce ovo nekome pomoci

Ista stvar je kod mene bila, vrtoglavica, strah, preznojavanje, bolovi u glavi...
Izlecenje je bilo 100% posle samo 2 sata, a dijagnoza, da ne poverujete, CISTA U SINUSU!, Pa vi vidite sta cete

Auh bilo je uzasno, ali od kad sam operisao sinus, preporodio sam se (1998) i nisam vise nijedanput osetio iste simptome...
Pozdrav, nadam se da ce ovo nekome pomoci
Re: da li je to samo spondiloza?
A kako si to otkrio--jesi li imao neke simptome koji su ukazivali na cistu u sinusu?