Možda zvučim smešno, ali stvarno ne znam šta više da mislim.
Evo kucam vam jednom rukom, jer sa levom ne mogu ništa. Odjednom je pocela kao da trne i nikako da prestane ceo dan. Pisala sam vam da imam problema sa kolenima, ali malo su bolje, a kao da mi je to reuma koja šeta.
Može li neko stručan da mi pojasni da li je to moguće?
Inače i majka mi ima reumu, pa sam pomislila da je nasledna.
Ruka me boli već par dana, ali danas najviše. Možda ima uticaj to, što stalno spavam na levoj strani. Pokusavam da izbegavam, ali drugačije ne mogu da zaspim. Mada se u poslednje vreme i tako mučim.
Takođe imam problema i sa kičmom, pa je možda i od toga.
Ako možete pojasnite mi od čega mi je šta i šta da radim?
Izvinite na opširnosti i hvala unapred.
Može li reuma da se javi u 22 godini
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Reumatske bolove imaju i mala deca, tako da nishta chudno ako se i tebi reuma faktor pokaze povecanim!
otidji reumatologu i uradi sve potrebnne analize da znash na chemu si!
na bolove i simptome koje si opisala imaju uticaj i kilaza, neaktivnost ili pak agresivna aktivacija pojedinih dleoav tela (sexom), pad imuniteta, hormonalni poremecaji, razne povrede nerava tokom spavanja, ili nekih pokreta tokom dana...
otidji reumatologu i uradi sve potrebnne analize da znash na chemu si!
na bolove i simptome koje si opisala imaju uticaj i kilaza, neaktivnost ili pak agresivna aktivacija pojedinih dleoav tela (sexom), pad imuniteta, hormonalni poremecaji, razne povrede nerava tokom spavanja, ili nekih pokreta tokom dana...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.