Postovani,
Molim Vas za Vase strucno misljenje i pomoc! Unazad 15 dana osecam simptome sledece: bol u zadnjem delu glave, oko vrata, koji se siri na celu glavu. Prisutna glavobolja, i bol oko slepoocnica i obrva. Osecam pritisak u glavi i u slepoocnicama, kao da ce da mi pukne glava i da mi je ogromna, kao da mi je neko stavio omcu oko glave. Ponekad osecam da me zanosi, ali blago.
Mogu da funkcionisem, idem na posao, ali mi otezava obavljanje aktivnosti svakodnevnih.
Glavobolja nije konstantna, vec se prenosi..u nekom momentu prestane, pa se posle opet javi. Pre dva dana konkretno boleo me je predeo kod obrve sa leve strane. Zuji mi levo uvo vec 15 dana.
Zadnja dva dana osecam izrazitu napetost u vratu i ramenima.
Obavljam posao takav koji podazumeva rad za racunarom bar 6 sati dnevno.
Ne lecim se ni od cega, nikada nisam imala probleme.
Idem u teretanu, vezbam, ali ne kada su visoke temperature.
Klimu imam u kancelariji ali ne ide direktno na mene.
Kada zabacim glavu skroz nazad, osecam bol u vratnom prsljenu.
Kada popijem kafetin, balgo me prestane, ali opet se kasnije javi...
Par dana mazem bangey mast, i malo je lakse, ali opet se dakle javi.
Bila sam izlozena izuzetno velikom stresu pre mesec i po dana..mozda mi je sve posledica toga..
Uradjen mi je rendgen vrata. Nalaz i misljenje: Ispravljena vratna lordoza. Ocuvana visina i kostana gradja prsljenskih tela kao i sirina intervertebralnih prostora.
Sta znaci ovaj nalaz i sta biste mi vi preporucili?
mene najvise brine taj pritisak u glavi i oko slepoocnica...
Ja Vam se zaista unapred zahvaljujem na Vasem odgovoru!
Rendgen vrata
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA
Re: Rendgen vrata
Ispravljena fizioloska lordoza pokazuje da kicma u nekom svom segmentu pati.Nekih ozbiljnijih degenerativnih promena u opisanom nalazu nema.
Mislim da bi bilo najbolje da potrazite pomoc kod fizioterapeuta koji se bavi mehanickim glavoboljama tj radi po McKenzie-u i koristi Feldenkrais metodu.
Pozdrav i puno srece.
Mislim da bi bilo najbolje da potrazite pomoc kod fizioterapeuta koji se bavi mehanickim glavoboljama tj radi po McKenzie-u i koristi Feldenkrais metodu.
Pozdrav i puno srece.