Ravni tabani,kriva kicma ?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
Slavenko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2011 2:57 pm

Ravni tabani,kriva kicma ?

Post od Slavenko »

Postovanje.
Htjeo bih da povedem diskusiju sa vama,o ovom mom problemu :) Imam ravne tabane...verovatno genetskim putem preneseno,i tako imam i malo krivu kicmu u donjem delu ledja!Posetio sam doktora,isao na terapije(vezbe),i propisao mi uloske.Slucajno sam slusao na TVu doktora koji kaze... da je nemoguce da se ovaj problem ravnih stopala reci u potpunosti(da ga vise nema).Vec da je prisutan celog zivota.Znaci li to da cu morati celog zivota da nosim uloske ili ne ? Vezbe radim... dosta sam fizicki aktivan,malo i u teretanu,trcanje svaki dan,itd.Posto nisam u mogucnosti da hodam bos po pesku i tako tome slicno... da li mogu po betonu da trcim? Koristim i flasu od piva... kada sam za racunarom..valjam je nogama(to mi je doktor pre nekada rekao dok sam bio mali,ali msm da nikada nije kasno :) ) Da li mogu zaista da resim ovaj problem... principima kako sam gore naveo... i redovnom kontrolom... posto osecam da mi nekakav bol smeta i na drugim delovima kicme(izmedju plecki). Nisam jos nabavio uloske,ali ih planiram sto pre :) Mislim da bez njih nista ne mogu uraditi :) Opet da pitam vas koji vise znate.

Pozdrav
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Ravni tabani,kriva kicma ?

Post od x3x »

Tesko da mozes trajno da ga resis, setaj po kamenju pre nego po betonu.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori