Puckatanje zglobova i lagani bol

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
perka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 24, 2008 8:23 am

Puckatanje zglobova i lagani bol

Post od perka »

imam lagani bol u ramenima, nešto kao neki umor, pogotovo kad spavam sa strane i ujutro se probudim treba mi 2 minuta da se rastegnem i dodjem sebi, uvjek osjecam kao da su nategnuti misici i ramena nikad nemam neki osjecaj da je sve opusteno osim ako legnem.
Ne znam zašto je ovo, jel ima neko nekih ideja, jako se dobro osjecam kad rastezem ramena i to radim često. Kao da osjecam da me zglobovi skakljaju ili malo bole, ali malo.

Drugi Problem:
Pucketanje zglobova na prstima na nogama, kad god ih pomerim oni će pucati, svaki minut.
Kad hodam nekad svaki korak koji uradim čujem pucketanje u zglobu ispod kolena (iznad stopala) ne znam kako se zove taj zglob, ali ovo je nekad ne uvek.
Vrlo često se zna desiti da pomerim nogu i da pukne toliko jako bi svi pogledali u mene, znaci bas se jako cuje, i ovo je nekad.

Znaci sve u svemu sve su ovo neke stvari oko zglobova, sad koji su ovo uzroci, zašto se ovo desava, da li je ishrana,treba li da promenim nacin ishrane, ili neka bolest ili šta može da se desi?
Korisnikov avatar
MARKO_012
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 18, 2008 3:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od MARKO_012 »

И ја имам сличан ,,проблем,, . Мени пуцају сви зглобови у телу сем лакта,значи колено и скочни зглоб кад пукну и баш се чује,а остали мањи зглобови крцкају,мислим на зглоб шаке. Али никаквих болова немам нити сметњи сем горе наведеног. Приче о физичкој не активности код мене не држе воду јер је исто било и раније када сам редовно трчао и возио бициклу. Занима ме шта је узрок овога. Имам 20 година,ако је то битно.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

ajde bre deco opustite se, pucketanje koje opisujete nije isto shto i krepitacije kod artritichnih promena!

ne gojite se i jedite puno mleka i ne izmishljajte probleme!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori