promaja i klima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA

Odgovori
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

promaja i klima

Post od vasa »

DA li je moguce da mi toliko smetaju promaja i klima-uredjaji-cele zime nisam imao bolove u krstima tj. prvo u desnoj strani sasvim u kuku ili ne znam ni sam-kao da mi se zateze neki misic i ja mazao tedonalom i mirovao a posle nekoliko dana kad je nestao bol u desnoj strani pojavi se u levoj i nikad ne znam jel problem u ishijasu ili kukovima-zglobovima ili misicima al imam osecaj da su mi svi misici tad napeti -cak i kad disem kao da mi rebra ne dozvoljavaju da disem a imam i bolova pri naglim pokretima-posebno ustajanje i sedanje-ne samo tamo gde boli vec bas svi-i sve to pocne sa toplim danima kad se otvaraju prozori i promaja ili ukljuci klima-a pokusavao sam da bez lekova prevazidjem-isao u termalni bazen-mazao tedonalom i na kraju morao piti diklofen iako mi je doktor zabranio zbog problema sa zelucem i kolitisom-i skoro sasvim me proslo--
Ja sam vec pisao kako su me skoro prosli reumatski bolovi jer od jesenas pijem Salazopirin (zbog kolitisa) , antidepresiv i sedativ zbog napetosti i nervoze i mislio da je od toga poboljsanje al evo sad vec mesec dana me zezaju ti bolovi najvise u kukovima-al nikad u oba nego naizmenicno pa pod rebrima i u plecima pa i vrat (pre tih lekova,jesenas mi je vrat bio ukocem da nisam mogao mrdnuti a i levo rame-a onda prestalo sa pijenjem navedenih lekova)
I jos jedno-uvek me zaboli kad hodam pa propadnem-ono kao na stepenicu-ili nizi teren
Kod fizijatra sam bio i isao 2 puta na terapije i kazu SAMO VEZBE--i pokusavao sam al se jos vise ukocim i boli me kad radim vezbe-to nece niko da veruje al tako je-
HVALA NA SVAKOM SAVETU
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: promaja i klima

Post od vasa »

zar niko nema komentar--jel nikome ne smeta promaja-??????-
MOGO LI TE TEGOBE BITI POSLEDICNE_OD KOLITISA I NERVOZE????
Odgovori