voljela bih da mi neko protumaci nalaz cijele kicme
RTG Cervikalne kicme- ispravljena fizioloska lordoza, odrzana sirina četiri prostora kao i visina i konfiguracija prsljenskih tijela vratne kicme.Umjerena artroya unkovertebralnih zglobova.
RTG snimak TH kicme
Ispravljena fizioloska kifoza torakalne kicme .Odrzana sirina 4 prostora kao i visina konfiguracija prsljenskih tijela torakalne kicme
RTG LS kicme
Ispravljena fizioloska lordoza lumbalne kicme.Dekstrokonveksna skolioza lumbalne kicme sa izrazenom rotacijom prsljenskih tijela.Umjerene spodiloticne promjene na svim prsljenskim tijelima.Odrzana sirina 4 prostora kao i visina i konfiguracija prsljenskih tijela lumbalne kicme.
Odrzana sirina oba sakroiilijačna zglobna prostora.
Molim Vas, trpim jako trnjenje u nogama i palcu desne noge, bol u kukovima i desnom ramenu, slabost u nogama i rukama i bojim se da postajem nesposobna i invalid, pomozite ako mozete protumacivsi nalaz, Hvala Vam
PROBLEMI SA NOGAMA, RUKAMA, KUKOVIMA I KOLENOM -KICMA
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: PROBLEMI SA NOGAMA, RUKAMA, KUKOVIMA I KOLENOM -KICMA
Верујем да би ти Истеки помогао као што мене спасава последњих осам година.
Hvala, vjerujem da pomaze
Poštovani, interesuje me informacija vezano za prelom dva lumbalna prsljena. Naime, da li može zarastanje tih pršljenova proći bez korišćenja gipsa i koliko se ostaje u bolnici, odnosno da li je potreban gips, uopšte? Takođe, možete li mi ukratko objasniti šta se preduzima u smislu medicinskog liječenja od trenutka nastanka povrede i koliko liječenje traje?