Imam problema sa kicmom, levom nogom i kukom. Snimala sam se i isla sam na terapiju. Fizikalnu sam imala vise puta, ali nije mi bas puno pomoglo. Radila sam analize i rezultat izgleda ovako:
Sinistrokonveksna skolioza lumbalnog dela kic. stuba.
Suzenje I.V. prostora L4L5.
Coxarthrosis 1. sin.
Interesuje me koje su posledice, sta sledi dalje, da li je to nesto opasno i da li postoji izlecenje? Jos koliko cu dugo moci da hodam normalno, da li se to brzo siri?
Da li ce morati hiruskim putem, da se sredi?
Pocela sam da krivljem, i otezano da idem Imam 46 god.
Da li postoji mogucnost da mi je to nasledno, jer moja majka isto ima problema sa nogama?
problemi sa nogama i kukovima
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 06, 2008 12:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Nemojte se ljutiti, ali nije moguce samo na osnovu spiska dijagnoza dati prognozu bolesti i odluciti o daljem lecenju. Dijagnoza se postavlja na osnovu subjektivnih tegoba pacijenta, nalaza pri pregledu, rentgenskih snimaka, a nekada su potrebna i dopunska ispitivanja. Tek tada se moze odrediti terapija i dati okvirna prognoza toka bolesti.
Mozda je najbolje da sve to pitate lekara koji Vam je ove dijagnoze postavio jer je on/ona ipak vise u toku sa Vasom situacijom.
Mozda je najbolje da sve to pitate lekara koji Vam je ove dijagnoze postavio jer je on/ona ipak vise u toku sa Vasom situacijom.