Problemi sa ledjima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Coa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 1:19 am

Problemi sa ledjima

Post od Coa »

Imam 24 godine,sportom se ponekad bavim vise rekreativno.
U zadnje 2 nedelje imam problema sa ledjima,boli me u sredini ledja a cesto se taj bol pomera tako da me nekad boli u gornjem a nekad u doljnjem delu ledja.Interesuje me kakvo bi eventualno ostecenje moglo da dovede do ovakvog stanja ???
kozurikmiroslav
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kozurikmiroslav »

Kakvom se vrstom sporta bavite?Da li ste doziveli neku traumu (pad,udarac,nezgodan doskok...) Kako se bol manifestovao?Kada ste ga osetili?Kog je intenziteta?Kuda se prostire?Kako se ponasa na neke pokrete?Kakvim se poslom bavite-puno sedite,stojite,radite na otvorenom,fizicki?Da li ste spavali van kuce?Da li imate drugih zdravstvenih problema-pospanost,osecanje malaksalosti,nepravilan rad srca,plitko disanje?
Moze biti prakticno od bilo cega udarca,pada,nepovoljnog polozaja pri radu,spavanju,u toku treninga,izlozenosti naglim temperaturnim promenama,kao rezultat prenosenja bola nekog unutrasnjeg organa,usled nekog naglog pokreta....
Ovo su neka od pitanja na koja nam treba odgovor kako bi imali sto priblizniji uvid u stanje.
Sve najbolje
Coa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 1:19 am

Post od Coa »

Sportom sam se ranije bavio plivanjem i karateom,sad uglavnom vozim bajs.Nisam imao nikakve povrede do sada,Bol se manifestovao pre dve nedelje prvo je pocelo da me boli u donjem delu kicme,ne konstantno nego recimo boli me par sati pa prestane pa opet,pa me ne boli par dana i evo sad opet osecam,s tim sto bol zna da proseta i da me boli u gornjem delu ledja na sredini otprilike.Trenutno nista neradim mada do skoro sam radio u sedecem polozaju uglavnom.Sto se malaksalosti tice do skoro sam i nju ponekad osecao al ne stalno. Koristim trenutno po nekad Tedonal gel.
*Katica*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 29, 2006 8:03 pm

Post od *Katica* »

Interesuje me da li se neko lecio od diskus hernie kod ** reklama **
Odgovori