Treci dan skijanja sam jako nezgodno pala, isla prevelikom brzinom, skije se preklopilei pretpostavljam da sam istegla neke ligamente jer taj dan sam pauzirala i uvece kad se ohladilo pocelo je uzasno da boli i pri najmanjem pokretu, ali sa unutrasnje strane, onaj deo najblizi drugom kolenu. Hodanje je funkcionisalo ali recimo nogu sam dizala na krevet drzeci je sa obe ruke, i pri najmanjem pokusaju da pomerim koleno levo ili desno uzasno je bolelo.. Stavljala sam led to vece i fixirala i sutradan sam vec uspela na skije da stanem (greska, znam trebalo je odmarati ali samo 7 dana skijanja...). Mogla sam da skijam i hodam ali opet je bilo problema sa pomeranjem kolena levo desno, dizanjem na krevet, pretpostavljam sa svim pokretima koji imaju veze s tim delom kolena.
KAd sam se vratila u bg, malo sam odmarala, ali i dan danas me bolucka po malo, recimo ne mogu da savijem tu nogu skroz u kolenu i da sednem na nju, nema sanse. SVe ostalo radim normalno.
E sad, kad sam se vratila nastavila sam da idem na ples 2 puta nedeljno i u pocetku je bilo ok (vratila sam se pre 15 dana), medjutim poslednja dva puta nekih 15-20 minuta nakon plesa kad krenem kuci pocinju kolena da me bole, prednji deo. Danas kad sam dosla kuci sasvim slucajno pogledam kolena i vidim crvene pecate

Da li ti pecati imaju veze s bolovima, da li bolovi imaju veze sa padom na skijanju, ne znam, ali cinjenica je da je bol koji sad imam identican onom koji sam imala kad sam na skijanju odmarala, znaci i pre pada...
Znam da je post dugacak, ali nisam krace mogla da opisem tok dogadjaja. Da li neko mozda zna sta znaci taj bol u kolenima, jel to neka bolest il posledica toga sto posle skijanja nisam dovoljno odmarala ili nesto deseto... Bas sam zabrinuta

Hvala unapred