Problemi sa kicmom diskusa l4 i l5 s2

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
zica68
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 04, 2010 5:01 pm

Problemi sa kicmom diskusa l4 i l5 s2

Post od zica68 »

Pre pet godina radio sam na gradjevini, prilikom podizanja tereta sam osetio jak bol u ledjima i posle toga sam bio pod terapijama povremeno. Od januara ove godine sam imao opet jake bolove u ledjima da nisam mogao da ustanem iz kreveta, radio sam magnetnu rezonancu i kazali su mi da imam ernije diska l4 l5 s2 bio sam na raznim masazama, koje su mi pomogle i pod jakom medecinom, od pre nekoliko dana na poslu sam osetio ponovo bol u ledjima i posle toga se spustio bol u nozi ispod kolena prema stopalu, povremeno imam bolove jake i u prstima, od bolova u nozi neda mi mira ni da sedi ni da hodam ni da lezim stalno moram da menjam polozaj. Prilikom dugog hodanja osecam blokadu u kukovima i jake bolove u levoj nozi. Od medecine primam/ primao sam: inekcije betelan od 4 mg\ 2 ml prvih sest dana pa posle ordius - ketoprofene 100mg\2ml pa posle toga da vidimo, po meni nista mi ovo ne pomaze jer znam od prehodnih puta, bolovi su postepeno prolazili. A sada me uplasilo sto je bol sisao u nogama i iz dana u dan je sve jaci i jaci. Molim vase misljenje sta da radim i dali su ove inekcije od pomoci ili da promenim terapiju. Hvala unapred.
Odgovori