Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Imam 21 godinu i pre 2 godine po prvi put sam osetila bol u levom kolenu uglavnom pri penjanju uz stepenice,javio mi se i blagi otok i onda su me uputili na snimanje.Doktor je rekao da nije nista strašno i da imam tzv. kočiće.Bol je prosla a ovih dana je opet počelo. ..Da li je neko možda imao slične probleme i kako ste ih rešili ako je to uopšte moguće?
Mozda su u pitanju problemi sa casicom koji su obicno posledica slabih natkolenih misica. Ipak, bez pregleda i snimka, ili makar malo detaljnijeg opisa, bilo bi neozbiljno postavljati definitivnu dijagnozu
Imala sam slicne tegobekao ti.Mene je isto bolelo i imala sam otok i kada sam uradila imala sam vodu u kolenu.Rekli su da nije nista strasno ali ne znaju zasto seto javlja.