Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
imala sam pre 10 godina problema sa kolenom. tj voda ovde u CH nista nepredlazu nego PUNKTIRANJE I KORTZON inekcija. strah me je jer sada od dezembra 05. puktirali su mi vec 2 puta. a sada par dana bude dobro pa opet se napuni sa vodom. radili su mi MRI kompletan pregled kolena ali nisu nista pronasli. dali ima leka? da se nesto uradi sa kolenom? jer ovde doktori u svajcarskoj samo zanaju da operisu. steta tolike tehnike sto imaju. ja imam verovanje u nase lekare.
zahvalna ko mi moze dat neki savet
Ako bas verujes nasim lekarima onda je potrebno da tamo nadjes naseg lekara koji je davno otisao iz ove propasti od zemlje
A da sam ja na tvome mestu vise bih verovao tudjincu nego svome najrodjenijem jer najvise boli kada ti najrodjeniji zabode noz u ledja to jest` kada pocne da radi na mutno,kada postane gladan i zedan Vasih para i kada shvati da ste Vi jos jedan ocajnik koji veruje "NASIM LEKARIMA"
Potrazite strucnu pomoc u drugoj bolnici ili kod drugog,treceg,petog lekara pa jednostavno uporedite dijagnoze ,ako nadjete podudarnost to Vam je sto Vam je ,a ako ne skoknite do Balkana i ponesite poklona ili para ,svejedno
Ja nisam doktor ,ja sam pacijent (povreda kolena) i imam 18 godina i razmislite o mom predlogu!