privatnici? ortopedija, ortoped, klinike

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
subman
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 13, 2005 10:13 pm

privatnici? ortopedija, ortoped, klinike

Post od subman »

Molim kontakt za neku dobru privatnu ortopedsku kliniku ili ortopeda?
Jer od drzavnih nikakve vajde, tamo je red nevidjen, posle 2h cekanja, dr se nije udostojio ni da me pita sta mi je vec me je izbacio, posle 2min sam izasao s uputom za fizijatra a da me nije ni pogledao ni cuo!
Nemam reci!!
Omega
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2007 10:02 pm

Post od Omega »

Ako je za utehu, neće biti mnogo bolje ni kod privatnika...
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

I mene interesuje neki dobar ortoped koji radi privatno u BG. Po mogućstvu neko ko je radio ili još uvek radi na Banjici, VMA, KCS i da nije od onih koji su specijalizovani isključivo samo za jedan zglob.
Ako odem na Banjicu (ove već posećujem zbog kukova) ili VMA trebaće mi da zakazujem kod tri različitih doktora (kukovi, kolena, kičma), a onda da uklapam njihove dijagnoze, tj. da tražim nekog četvrtog da to sve poveže.
cvet_bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

spinolog

Post od cvet_bg »

I meni hitno treba br privatne ordinacije nekog ortopeda sa Banjice,tacnije ortoped spinolog koji radi privatno?
Ako neko ima info,molila bih da mi posalje,moze na PP.
Hvala!!!
Odgovori