Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Pre 9-10 godina upoznala sam dr Savića koji je operisao moju baku. Ugradjen joj je veštački kuk, i iako tada u poznim godinama, vrlo dobro se oporavila i dobila na kvalitetu života.
Gorepomenuti lekar je bio predusretljiv, ljubazan i , koliko sam procenila, visoko profesionalan.
Ne znam da li još uvek radi na klinici za ortopediju u Novom Sadu.
prof.dr.Dragan Savic je sada upravnik klinike za ortopedsku
hirurgiju i traumatologiju...Jako dobar strucnjak,pored njega tu su jos
dr.Mita Brankov,dr.Zoran Gojkovic,dr.Srdjan Radic...
Da li neko od njih radi u privatnoj ordinaciji? Mojoj mami su rekli da treba da operise kuk i htjeli bi da cujemo jos koje misljenje (od strane provjerenog i priznatog eksperta) a ne znam da li bi mogla na pregled u KC (iz Republike Srpske je)?
Ako nema zdravstveno osiguranje Srbije, moze da se pregleda u drzavnim ustanovama uz placanje pregleda, isdto kao i u privatnim. Ne znam da li se ove cene razlikuju.