Preporucite mi doktora!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
emili
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Preporucite mi doktora!

Post od emili »

Cerka od 17godina,na kolenu je vrsena artroskopija u Klinickom centru Novi Sad.Za godinu dana jos nije bolje,pa smo dobili uput na Banjici u Beograd da izvrsimo jedan pregled.Molim da mi preporucite najboljeg decijeg doktora za kolena? Unapred zahvalna
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Re: Preporucite mi doktora!

Post od Nev »

emili napisao:Cerka od 17godina,na kolenu je vrsena artroskopija u Klinickom centru Novi Sad.Za godinu dana jos nije bolje,pa smo dobili uput na Banjici u Beograd da izvrsimo jedan pregled.Molim da mi preporucite najboljeg decijeg doktora za kolena? Unapred zahvalna
Ja vam predlazem da odete kod Marka Kadije jer je on najbolji ortoped za koleno. Mislim da radi u Klinickom centru. A sto se Banjice tice, dobro se raspitajte kod kog biste lekara isli. Pozdrav
Odgovori