Prelom kljucne kosti-molim za pomoc
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Prelom kljucne kosti-molim za pomoc
Imao sam pad na treningu i doslo je do preloma kljucne kosti, u bolnici sam dobio osmicu i nosio sam je 3 nedelje, trenutno su prosle 6 nedelje od pada. Ja se dobro osecam nemam problema sa pokretima imam bolove pri fizickim vezbama i imam problem. . . Na mestu gde je polomljena kljucna kost ima izbocenje.I zanima me. . . Nacin na koji mogu da uklonim to izbocenje. I zanima me posle koliko vremena od nastanka povrede mogu da nastavim sa treningom?Treniram borilacke vestine(karete,kik boks,judo...) Unapred hvala na odgovoru. . . Marko
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Prelom kljucne kosti-molim za pomoc
Prvo mora da se ustanovi kog je porekla izbochina koju pominjete, to ce obaviti lekar na pregledu!
Treniranju borilachkog sporta se ne nadajte josh 2-4 meseca! To je neshto sto mora vas lekar na osnovu pregleda i snimka da vaam kaze!
Treniranju borilachkog sporta se ne nadajte josh 2-4 meseca! To je neshto sto mora vas lekar na osnovu pregleda i snimka da vaam kaze!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Moj lekar je jedva cekao da zavrsim sa pregledima,kad su mi skinuli osmicu nije hteo ni da pogleda,rekao je samo digni ruku gore,dole,napred,nazad i kad sam hteo da ga pitam za izbocenje rekao mi je samo DOVIDjENjA.Zbog toga sam se obratio vama za pomoc jer ne znam sta da radim... 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Promenite lekara!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.