Prelom desne noge

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
bojan_n91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 06, 2011 11:29 am

Prelom desne noge

Post od bojan_n91 »

Imam 19 god i iz Krushevca sam. Imao sam prelom desne noge u 10 godina.......bio sam 13 dana u bolnici u Krushevcu na istezanje, ali to nije uspelo pa sam poslat u Tirshovu u Beograd na hitnu operaciju.....kada sam operisan receno mi je da ce mi ostati desna noga delimicno duza od leve (razlika u duzini noge je mozda max 1 cmm)....hteo sam da pitam da li je to moguce hirushkim putem promeniti tj smanji ti je....ili da li je moguce fizickim aktivnostima tj vezbanjem smanjiti posledicu....krivljenja u levu stranu.....inace....krivljenje u levu stranu nije toliko vidljivo......hvalaImam 19 god i iz Krushevca sam. Imao sam prelom desne noge u 10 godina.......bio sam 13 dana u bolnici u Krushevcu na istezanje, ali to nije uspelo pa sam poslat u Tirshovu u Beograd na hitnu operaciju.....kada sam operisan receno mi je da ce mi ostati desna noga delimicno duza od leve (razlika u duzini noge je mozda max 1 cmm)....hteo sam da pitam da li je to moguce hirushkim putem promeniti tj smanji ti je....ili da li je moguce fizickim aktivnostima tj vezbanjem smanjiti posledicu....krivljenja u levu stranu.....inace....krivljenje u levu stranu nije toliko vidljivo......hvala
Odgovori