povreda skocnog zgloba desne noge

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
dejoni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 26, 2007 1:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

povreda skocnog zgloba desne noge

Post od dejoni »

neki dan sam igrajuci kosarku nezgodno doskocio na petu desne noge i noga je proklizala.nisam osjetio nikakvu bol u nozi u tom trenutku i igrao sam jos nekih 5min,dok me nije pocelo boliti.kad sam dosao kuci nisam se mogao osloniti na nogu.bio sam kod doktora i rekli su mi da je u pitanju istegnuce i da treba da mirujem.ali ja i dva dana nakon povrede ne mogu stati na nogu,a ne mogu se ni osloniti na nju.zglob nije otekao,a ni poplavio.
haj ja sam dejan
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Niste napisali da li vas je pogledao ortoped i da li je napravljen rentgenski snimak tog skocnog zgloba. Ako nije, bilo bi dobro da i to uradite kako biste sigurno znali sta je.
Imace, i uganuca/istegnuca skocnog zgloba mogu da prave probleme dosta dugo ako se adekvatno ne lece.
dejoni
Novi član
Novi član

Post od dejoni »

pregledala su me dva doktora,jedan u hitnoj pomoci,a drugi u centru urgentne medicine.ovaj drugi mi je pomjerao zglob lijevo desno,gore dole i rekao de je u pitanju istegnuce i da mirujem,a u slucaju oticanja da odem na ortopediju i nisu mi slikali,to me i najvise nervira.
haj ja sam dejan
dejoni
Novi član
Novi član

Post od dejoni »

napravio sam rengentski snimak i ultrazvuk tetive.nista nije slomljeno,a i tetive su uredu.receno mi je da odmaram i masiram nogu hepalpan kremom.postoji li jos neki vid terapije koji bi mi mogao pomoci?
haj ja sam dejan
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Kontakt:

Post od miodrage »

LED, samo ga stavljajte lokalno i to je to. Mirovanje 5-6 dana ce da reshi Vas problem.
Sve najbolje.
dejoni
Novi član
Novi član

Post od dejoni »

hvala vam doktore
haj ja sam dejan
Odgovori