Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
neki dan sam igrajuci kosarku nezgodno doskocio na petu desne noge i noga je proklizala.nisam osjetio nikakvu bol u nozi u tom trenutku i igrao sam jos nekih 5min,dok me nije pocelo boliti.kad sam dosao kuci nisam se mogao osloniti na nogu.bio sam kod doktora i rekli su mi da je u pitanju istegnuce i da treba da mirujem.ali ja i dva dana nakon povrede ne mogu stati na nogu,a ne mogu se ni osloniti na nju.zglob nije otekao,a ni poplavio.
Niste napisali da li vas je pogledao ortoped i da li je napravljen rentgenski snimak tog skocnog zgloba. Ako nije, bilo bi dobro da i to uradite kako biste sigurno znali sta je.
Imace, i uganuca/istegnuca skocnog zgloba mogu da prave probleme dosta dugo ako se adekvatno ne lece.
pregledala su me dva doktora,jedan u hitnoj pomoci,a drugi u centru urgentne medicine.ovaj drugi mi je pomjerao zglob lijevo desno,gore dole i rekao de je u pitanju istegnuce i da mirujem,a u slucaju oticanja da odem na ortopediju i nisu mi slikali,to me i najvise nervira.
napravio sam rengentski snimak i ultrazvuk tetive.nista nije slomljeno,a i tetive su uredu.receno mi je da odmaram i masiram nogu hepalpan kremom.postoji li jos neki vid terapije koji bi mi mogao pomoci?