Pozdrav,
Molila bih ako biste mogli da mi date savet povodom povrede koja mi se desila tokom trcanja. Imam 25 godina i trcanjem se bavim gotovo deset godina, odlicnog sam zdravlja, nikad nisam imala problema ni sa srcem ni sa plucima i zaista nikada nisam imala nikakvih sportskih povreda, cak i kada bih tokom zimskih meseci pauzirala od trcanja a u prolece ponovo nastavljala. Od januara ove godine pocela sam intenzivnije da treniram na izdrzljivosti, na primer trcim nedeljno oko 45km rasporedjeno u tri treninga. Tokom poslednjeg treninga osetila sam ostar bol u predelu gluteusa sa leve strane ali sam nastavila sa trcanjem i pored bola. Kada sam zavrsila trening osetila sam jak bol u levoj nozi od gluteusa do kolena, i nisam mogla normalno da hodam. Sutradan se bol smanjio ali ne prestaje ni posle pet dana, tako da ja i dalje ne mogu normalno da hodam a kamoli da trcim.
Da li mi molim vas mozete reci o cemu se radi na osnovu informacija koje sam dala i da li je neophodno da posetim lekara specijalistu.
Zahvaljujem se unapred na savetu.
POVREDA PRILIKOM TRCANJA
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA