Povreda ligamenta kolena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Johnny23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2012 4:31 pm

Povreda ligamenta kolena

Post od Johnny23 »

Pocetkom januara, bio sam na trcanju na trim stazi. Prilikom trcanja od nekih 60 % osetio sam ostar bol sa bocne strane kolena.I odmah sam prestao sa trcanjem. Sutradan pocinje da me boli koleno prilikom savijanja noge.Nisam imao nikakav otok, tacnije levo koleno koje sam povredio isto je kao desno.
Otisao sam kod lekara, i rekao mi je da sam istegao taj neki ligamen. I rekao mi je da stavljam obloge i da mazem ben gay. Evo danas je 13.februar i proslo je mesec dana od povrede, a koleno me i dalje boli.
Da li neko moze da mi kaze, sta mi je ciniti ? Ili ako ima nekog dobrog privatnog lekara da mi preporuci, da obavim pregled. Jel zelim sto pre da to zalecim i da nemam posledica u kasnijim godinama. A i da se vratim fudbalu.
Hvala unapred !
LatPbodbybx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 27, 2012 8:53 pm

Definitely seemly peak from bify

Post od LatPbodbybx »

I initiate foremost setting http://www.brandgenericdrugs-pillstable ... &offer=302 i interesting
Odgovori