povreda kolena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
dragancica71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 26, 2010 6:27 pm

povreda kolena

Post od dragancica71 »

molim Vas za savet. pre godinu i po pala sam usled trcanja na stepenistu.vrh stepenika mi je zasao u koleno,i nisam osecala nogu.posle pregleda stavljena mi je longeta od stopala do butine.noga je bila otecena od kolena na dole..(i dan danas je)lecena sam strujom,magnetom ,bazenom,lokalno kreme, oralno lekovi za obnavljanje hrskavice,vezbe .nogu i dan danas vucem teska mi je i boli .naizmenicno ledeno koleno kao da je mokro i vrelina koja pece.uradila sam MR i sad dok cekam na zakazani pregled izjeda me sta je:parcijalna ruptura lca i lcp;posledice istegnuca lig.patele;parcijalna ruptura tetive kvadricepsa lateralno.hondromalacija hrskavice lateralnog tribijalnog platoa-gr i;oziljne promene LcolM i LcolL;umeren entezis medijalnog retinakuluma patele...moj posao je vezan za stepeniste, :cry:
Odgovori