Postovani,

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Gordana79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 08, 2008 9:03 am

Postovani,

Post od Gordana79 »

Imam 29 godina.Nakon izvesnog perioda neaktivnosti i totalno bez ikakvoz zagrevanja radila sam vezbe sa svojim drustvom i naravno preterala u tome.Od tada je proslo vise od tri meseca a ja jos uvek osecam bol u kolenima, tacnije iznad kolena i to svaki put kad ustajem iz kreveta.Na trcanje i sklekove nesmem ni da pomislim jer to pogorsava moj bol.Mada je bol prisutan samo prilikom istezanja i savijanja kolena,ne i na dodir.Cuju se i izvesna pucketanja kostiju.Zanima me sta bi to moglo da bude i da li bi trebalo da se obratim lekaru?
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Neuobicajeno je da bol od "preforsiranja" traje tri meseca, osim ako u medjuvremenu niste nastavljalisa preterarnim opterecenjem. Mislim da bi bilo najbolje da se javite ortopedu ili fizijatru radi pregleda.
Gordana79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 08, 2008 9:03 am

Hvala vam puno

Post od Gordana79 »

Slazem se s tim da trebam da posetim lekara,ali to necu biti u prilici da uradim narednih 3 meseci jer sam trenutno u San Diegu.
Da li mislite da jedan od uzroka moze biti dobijanje na kilazi,jer sam se za manje od godinu dana ugojila 8kg?Visoka sam 1m60cm i uvek sam imala najvise 52kg,a sada 60.Da li mislite da bi dijeta malo pomogla?
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

I dobitak u tezini svakako moze da bude uzrok. U sustini, Vi ste se ugojili 15% u odnosu na svoju uobicajenu tezinu i to sigurno predstavlja solidno opterecenje za misice i zglobove. Ne morate da se izgladnjujete, ali bi bilo dobro da izmodifikujete ishranu.
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

radi prvu vezbu sa ovog snimka u pocetku bez opterecenja.

http://www.youtube.com/watch?v=eYJRO066NyA
Odgovori