Pomoc

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Werdx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2011 4:36 pm

Pomoc

Post od Werdx »

Dobar dan.Imam 24 godine.Pre 14 godina sam imao nesrecu.Autobus mi je presao preko noge.Stanje je bilo tako da su trebali da mi je odstrane.Da su je odstranili otkazali bi mi bubrezu.16 sati posle operacije sve je bilo ok.Pre 9 meseci poceo da osecam bolove u povredjenoj nozi koji se siri na ledja.Ne mogu dugo da se krecem jer me cevanice bole.Primao sam inekcije protiv bolova koje su pomogle dok traju (24 sata je dejstvo).Ali posle toga opet pocinjem da osecam bol.Ne mogu za uvek da idem i da pirmam inekcije.Ide leto i vecinu vremena cu provesti po drugim gradovima mozda cak i na more odem.Ne pada mi na pamet da ceo zivot provedem u kuci ne izlazeci nigde i primajuci inekcije protiv bolova.Rehabilitacioni centar mi takodje nije pomogao.Procitao sam negde na internetu da se protiv takvih bolova prepisuju narkoanalgetici kao sto su tramadol i lumidol ali i jedan i drugi su opasni jer mogu da izazovu ovisnost.Naravno covek od svega moze zavistan da postane.Sve je stvar psihe.Ja sam tim nemam problema.Pusio sam pa sam prestao.pio sam koka kolu 4 godine svaki dan pa sam prestao.Nisam imao nikakvih psihickih poteskoca ni kod jednog ni kod drugog.Znam isto tako da nebih imao ni sa tim narko analgeticima.Zanima me ko to moze da mi prepise jer po svemu sudeci jedino to moze da mi pomogne.Imam sve papire o povredi noge tako da mogu da dokazem za sta trazim tablete.Ne pokusavam da zloupotrebljavam moju povredu nego jednostavno ne mogu vise da izdrzim.Mlad sam i ceo zivot je predamnom.Ne zelim kao sto rekoh da sedim kuci ceo zivot i da primam inekcije.Nadam se skorijem odgovori u savetu.Dovidjenja
Odgovori