POMOĆ - KOLENO !!

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
PetraPan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 06, 2010 12:04 pm

POMOĆ - KOLENO !!

Post od PetraPan »

Molim ortopeda za savet! Imam 32godine i povredu desnog kolena od pre godinu dana.Dg:Status post subluxationem patellae dex(MRI),Chondromalatio pattelae bilateralis.Od perida povrede vise puta sam lecena fizikalnom terapijom,bez osetnog poboljsanja,pritom su mi oba kvadricepsa ojacana,vise levog kolena.Pre same povrede nikada nisam imala tegoba sa kolenima.Obzirom da moje tegobe traju godinu dana i ida mi je bila indikovana artroskopija desnog kolena(PRILIKOM POSLEDNJE KONTROLE ORTOPEDA NIJE INDIKOVANA) molim nekoga za savet da li bi istu trebalo raditi i da li bih mozda trebala primiti injekcije u desni zglob?
dragancica71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 26, 2010 6:27 pm

Re: POMOĆ - KOLENO !!

Post od dragancica71 »

draga moja nema nam spasa.ova vrsta povrede nije nikom interesantna.ja sam u punoj brzini pala na stepeniku da mi je zasao u koleno.nosila gips jednu nedelju pa fiz.ter.2 meseca.od tad do danas(1,5god) redovno struja.vezbe lekovi sve gore i gore.koleno mi je ledeno.na mr nalazu parcijalna reptura tetive i lig.i jos kojesta.ortoped(vrhunski)samo pogledao nalaz mr preporucio fiz.terapiju i da skinem kile( imam 75).a to sto copam kao debil sto imam osecaj da cu celu nogu izcupati iz kuka jer je teska i otice i sto sam dobila 5 kg od ove glupe povrede nikom nista.vrhunac moje muke je sto je moj posao(KOJI vOLIM)vezan za stepeniste-4 sprata posluzujem,a lekar me samo otkacio.ja uopste nisam seka persa.u stanju sam da se mucim samo da ova noga ponovo bude ispravna ali mi nista ne pomaze a dr me je razocarao ,samo mi sto nije rekao da dozivotno idem na fiz.ter.( kad jednom zeznes koleno oni sa tim ne petljaju sem ako je za operaciju).ko zna mozda ces ti imati vise srece sa lekarima.pozz :cry:
Odgovori