pomoć-bol u listu
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
pomoć-bol u listu
Pre mesec dana sam osetio bol u listu prilikom trčanja kao ubod nožem, pošto sam na difu, obavezno mi je prisustvovanje i naravno trčanje pa sam tako trčao sa upalom i na početku kad se zagrejem je okej bilo,do prošle nedelje kad je počelo i dok trčim naravno ja sam nastavio, da napomenem da normalno funkcionišem kad hodam , par dana sam počeo da tuširam hladno-toplo naizmenično i posle toga ledom i gel i kad legnem osećam bolove u potkolenici, sad ja ne znam da l da odem privatno i platim da saznam šta zapravo mene muči? Unapred zahvalan.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: pomoć-bol u listu
Зар нико на ДИФ-у не зна да ти помогне?
Ако си осетио тако нагли бол, онда си вероватно повредио мишић. Не знам да ли то може да прође без мировања. Због тог бола јавља се неправилно ходање и опрећење осталог дела тела па се постепено јављају додатни проблеми.
Вероватно би ти убрзало опоравак када би један већи јак магнет носио близу повреде, 24 часа дневно.
Ако си осетио тако нагли бол, онда си вероватно повредио мишић. Не знам да ли то може да прође без мировања. Због тог бола јавља се неправилно ходање и опрећење осталог дела тела па се постепено јављају додатни проблеми.
Вероватно би ти убрзало опоравак када би један већи јак магнет носио близу повреде, 24 часа дневно.
Re: pomoć-bol u listu
bio sam kod Dr kaže da je m soleus i da odmaram i prepisao mi je fizikalnu trk za dve nedelje a ja ovaj problem vučem već mesec dana. A problem je što mene boli nekad i kad mirujem