pitanje..

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

pitanje..

Post od *Mica* »

Juce sam na klizanju pala i povredila ruku. Ubrzo posle pada, pocela je da otice (predeo lakta). U pocetku sam mogla skoro skroz da je ispravim i savijem, a kako je vreme prolazio-sve manje. Interesuje me da li je moguce da je doslo do nekog naprsnuca, s obzirom na to da me u pocetku uopste nije bolela na dodir, a sada vec boli i odgovara mi samo jedan polozaj. Da li je obavezno imati velike bolove ako je kost naprsla? Stvarno su mi potrebni odgovori sto pre, jer nisam bila kod lekara jos uvek..
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Prelom ili napsnuce skoro uvek su pracenio jakim bolovima, ali ne uvek. Bilo bi najbolje da se javite lekaru radi pregleda i snimanja.
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

Hvala puno. Snimala sam, sve je u redu.
Pozdrav
bekana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2007 2:31 pm

Post od bekana »

Da li bolovi u donjem delu kicme,kukovima,nogama,rukama i prstima mogu da znace neku jacu prehladu ili je mozda u pitanju reuma!!!!
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Moze znaciti i reumu, i posledice prehlade, i jos dosta drugih stvari. Stvarno nije moguce na osnovu ovako kratkog opisa tegoba makar i suziti spisak mogucih uzroka problema.
Ipak bi bilo najbolje da se javite svom lekaru radi malo detaljnijeg ispitivanja.
Odgovori