Peta metatarzalna prelom Doktor Bg hitno

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Luka2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 17, 2022 10:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Peta metatarzalna prelom Doktor Bg hitno

Post od Luka2 »

Imao sam prelom 5 metatarzalne kosti pre 5 nedelja iz Nisa sam imam 26g interesuje me koji je strucan ortoped u Bgu za kosti stopala jer sam ovde dobio razlicita misljenja
Prvo mi je na kontroli nakon 7 dana receno da je na granici z operaciju ali da je rizicna operacija pa bolje da ostavi longeti nakon 3 nedelje skinuta longrta snimano i utvrdjeno da nema kalusa vracens longeta jos 7 dana i nakon toga upucen na fizikalnu kako bi zaraslo brze. Nisam dobio adekvatna uputstva ortopeda ffizijstsr mi je rekao da nakong fizikalne ako ne zaraste moram nazad kod ortopeda . Kost je pukla po sredini pod kosinom celom duzinom se odvojila. Ahilova tetiva je otekla malo i boli ligament iz palca boli kad vucem ka. Sebi takodje ogranicena pokretljivnost prstiju otok i dalje prisutsn ali manje modrice takodje. Ne bih da imam posledice celog zovota zbog neadekvatnog lecenja i losih doktora
Odgovori