Sinu mi je pre mesec dana dijagnostikovana Pertesova bolest.U bolnici na ekstenzijama je proveo 10 dana, nakon cega je otpusten kuci gde naravno mirovanje se nastavlja.Pre sedam dana dobio je atlantu aparat, koji mora da nosi uvek, osim dok lezi.Ovako mene interesuje, (mada moram naglasiti da su mu svi rezultati radjeni, Hvala BOGU odlicni,), dali postoji nesto, neki vitamin, alternativni lek, sa kojim bismo mogli da ubrzamo obnavljanje glave butne kosti?
hvala unapred
Pertesova bolest
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pertesova bolest
Nikakve lekove i preparate nemojte uzimati na svoju ruku, posavetujte se sa lekarom oko eventualne terapije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Moram da postavim jos jedno pitanje, koje me uzasno puno muci.Na nekm mestima na internetu dok sam citala o ovoj bolesti, i to uglavnom na forumima, naisla sam na pitanja roditelja i dosta njih je pomenulo da je detetu obolela noga kraca ili uza.Mom sinu je za sada sve u redu sa duzinom , mislim obe noge su mu iste duzine.Pa me interesuje, dali je moguce da mu se u toku lecenja jedna noga poraste duze od druge.Odnosno dali se to desava kod ove bolesti.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.