Pozdrav! Imao sam neku akciju na ulici pre nekih dva sata, auto me je udario (mene licno, ne moj auto) odpozadi, u butine...medjutim nije mi izazvao nikakav bol medjutim to sto mi je i dete bilo u rukama me je iznerviralo toliko da sam potrcao za skotom i svom snagom mu sutnuo u branik...i izgleda da mi je stradao palac desne noge. Evo i sada posle dva sata me uzasno boli zglob palca, prst je otekao, najvise sa spoljne strane i tvrd je na dodir, bar mi se tako cini..nije promenio boju...sta mi je ciniti? Kada hodam ne mogu da savijem taj prst od bolova i hodam uzasno...sta stavljati na prst, kakve obloge?
Ne znam da ga nisam polomio, mada ne znam ni kako se manifestuje polomljen prst ili bilo sta....mozda je nabijen, uganut, otkud znam....
Palac noge - boliiiiiiiiii
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: Palac noge - boliiiiiiiiii
pa trebalo bi da se obratis lekaru,a od obloga pa sredinu hleba nakvasi i privij,ili obicne slane obloge,mozes da namazes i sa hepathrobin gelom 50000 ili fastumgelom ili bilo kojim koji ej pogodan protiv bolova.....
Hvala! A kom lekaru da se obratim? Tesko cu ovako kljakav do mog lekara opste prakse po uput...koji je drugi nacin? Urgentni? Banjica?
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
pa nznmdural29 napisao:Hvala! A kom lekaru da se obratim? Tesko cu ovako kljakav do mog lekara opste prakse po uput...koji je drugi nacin? Urgentni? Banjica?
ortoped ili hirurg.....
banjica mozda,nznm kako ide kod vas to,ali kod nas nece da prime ni u hitnu bez uputa,ili zamolis da te prime,ali sutradan doenses uput.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najverovatnije je u pitanju ortopedska povreda!
Nadam se ad ste se na vreme obratili lekaru!
Nadam se ad ste se na vreme obratili lekaru!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
jesam...sutradan...u Urgentnom..fractura phalangea...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
onda sve znate 
Oporavak je potpun za koju nedelju
podizite nogu kada sedite, ako imate uslova krenite vec sada na fizikalnu medicinu!

Oporavak je potpun za koju nedelju

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
O fizikalnoj terapiji mi niko nista nije rekao...receno mi je samo da se 15.04. javin na kontrolu u KCS...
Gde se to ide, kako se tamo dolazi (uputom ordinirajuceg lekara ili?)..da li ja to samoinicijativno treba da trazim i da li mi je uopste to potrebno? A do 15og cu da poludim sa ovim na nozi..ne znam kako ljudi sa gipsom izdrzavaju, svaka im cast...tusiranje me ubi u pojam...
Gde se to ide, kako se tamo dolazi (uputom ordinirajuceg lekara ili?)..da li ja to samoinicijativno treba da trazim i da li mi je uopste to potrebno? A do 15og cu da poludim sa ovim na nozi..ne znam kako ljudi sa gipsom izdrzavaju, svaka im cast...tusiranje me ubi u pojam...