Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.
Pozdrav svima,
Ima problem sa kolenom od aprila ove godine. Javio mi se otok i mnogo mi skripalo. Lekar mi dao terapiju i vezbe. Kad se zavrsila terapija prestalo je skripanje ali mali otok uvek postoji. Uzrok otoka je trcanje po tvrdoj podlozi. Pre nekoliko dana mi se opet povecao otok i mnogo me boli. Rekrativno vozim biciklu skoro svaki dan po nekoliko kilometra. Imam rezulate MRI od maja oni su:
-Patelofemoralna inkongruencija-hiperpresurni bolni sindrom
Jel moze neko da mi kaze sta znaci ova dijagnoza? i savet sta da radim da bi nestao otok?
Unapred zahvalna
Pozdrav,
I ja imam problem sa kolenom.Pocelo je pocetkom godine i ustanovili su mi vodu u kolenu.Izvadjena mi je voda i to je proslo.Sada mi se cini da mi je koleno opet malo oteceno ali me ne boli. Ne znam sta je uzrok ali me to uzasno nervira.