Osteoid osteoma-pitanje

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
DiM0606
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 3:18 pm

Osteoid osteoma-pitanje

Post od DiM0606 »

Postovanje, imam problem, ovako: 2006god. sam operisala tumor osteoid osteoma na podkolenici, bilo je vidljivo, kao otecena kost ,i bolelo je uzas,posle oper. bilo je jedno vreme ok al cini mi se da opet imam pored operisanog mesto,veliku oteklinu na kost veca nego pre operacije, vidi se i boli na dodir i kad sedim ili dok hodam, probada me u kost bol, mene zanima samo, dal je moguce da moze opet da se vrati taj tumor,Jel uvek benigni i sta da radim ako se vratio,inace imam 25 i ne bih opet na operaciju :(
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Osteoid osteoma-pitanje

Post od Veljko Jovanovic »

Osteoid osteom je benigni tumor pa, sto se toga tice, ne morate da brinete. Postoji mogucnost ponovnog javljanja tumora, ali vrlo retko. sto se tice otoka i bolova koje pominjete, mislim da bi ipak bilo najbolje da se javite svom oepratoru da proceni o cemu se radi.
Odgovori