Ima ves sest meseci kako me bole oba stopala. To je ostar bol koji se javlja tacno pri zavrsetku pete ka prstima. Ako pritisnem prstima stopalo sa donje strane, odmah iz pete po sredini ili malo ka unutrasnjoj strani stopala osecam jaki, ostar bol. Kada me je doktor tokom pregleda pritisnuo palcem na tom mestu umalo sam zaplakao od bola. Nisam imao nikakvih povreda vec nekoliko godina, a bol se pojavio eto tako...sam od sebe istovremeno na oba stopala. Jos nesto. Kada se probudim ujutru, prvih nekoliko koraka su toliko bolni da sam morao da kupim one nejmekse decije papuce sa onim medama na vrhu kako bih mogao da odem do kupatila

. Petnaest minuta posle toga vec mogu da hodam. Bol je ovek prisutna, celog dana, (verovatno kada se misici ili ligamenti na stopalu istegnu ili zagreju opadne tokom dana) ali je ujutru najveca.
Promenio sam nekoliko para cipela, udobnih i kvalitetnih od kako sam prvi put osetio bol ali nije mi pomoglo. Bio sam kod specijaliste ortopeda za bolesti stopala i on mi je dao neku injeckiju u samom stopalu. Ona je trebalo da mi pomogne i da mi smanji bolove ali nije pomoglo. Znam samo da me je peklo i svrebelo ko sam djavo.
nemam ravna tabana i celog zivota sam se bavio sportom. Nisam imao nikakvih naglih promena tipa vise ili manje hodanja, its.
Molim da mi nekoko je imao ovakav problem kaze kako se izlecio ili da mi neko od doktora da medicinsko objasnjenje i savet kako da se izlecim.
Unapred zahvalan
Negovan